Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Футзал: Завтра «Енергія» зіграє з «Титан-Зорею»

Львівська «Енергія» вирушила до Покровського, де завтра, 20 листопада, зіграє перший матч другого кола чемпіонату Екстра-ліги проти місцевої «Титан-Зорі».

Оскільки восьмий тур чемпіонату «Енергія» пропускала, команда Максима Павленка мала достатньо часу, аби підготуватися до непростого матчу у Покровському. Якщо відверто, то матч «Титан-Зоря» - «Енергія» заслуговує на статус одного з центральних у турі. Команда, яка перше коло чемпіонату завершила на четвертому місці прийматиме команду, яка у турнірній таблиці наразі друга.

Проти «Титана-Зорі» «Енергії» було непросто у матчі першого кола чемпіонату. Нагадаємо, у палаці спорту «Галичина» з рахунком 4:2 перемогли «енергетики». За «Енергію» забивали Максим Павленко, Микола Грицина та двічі Михайло Грицина. У складі «Титана-Зорі» влучними ударами відзначилися Андрій Засенко і Павло Пічкуров.

Загалом матч у Покровському, який, сподіватимемося, буде цікавим та напруженим, відкриє програму матчів другого кола чемпіонату. Усі інші ігри 9 туру будуть зіграні на день пізніше – у суботу, 21 листопада.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ