Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Футзальна "Енергія" готується до нового сезону

Про плани підготовки до нового чемпіонату та терміни старту Екстра-ліги розповів виконавчий директор ФК «Енергія» Володимир Фелишин.

Про стан справ у складі "енергетиків" Володимир Фелишин розповів клубній пресслужбі:

Команда зібралась на початку минулого тижня, в понеділок, гравці пройшли попередній внутрішній медогляд у клубного лікаря. У цей понеділок буде повний медогляд, також тренування. А в середу команда вирушає на десятиденний тренувальний збір в Карпати — село Плав’є Сколівського району. 

До «Енергії» приєднався Юрій Когут. Тарас Кузь в минулому сезоні повернувся до команди. Нам би не завадили ще один-два хороших виконавці, тому ми надалі проводимо селекційну роботу, але не все так просто.

У планах є XI турнір «Кубок Львівщини-2020», на сьогодні вже п’ять команд надали підтвердження участі у турнірі: це «Продексім» (Херсон), «Ураган» (Івано-Франківськ), «Кардинал-Рівне», «ІнБев» (Житомир) та, звісно, «Енергія». Буде ще одна команда — ведуться перемовини з мінською «Століцею» (Білорусь), але все залежить від ситуації в Україні з епідемією та можливістю перетину кордону. Вони зацікавлені приїхати, але чи вдасться — ще не знаємо. У разі чого будемо запрошувати інші команди з України.

Крім цього, наші молоді гравці набиратимуться досвіду у КІВС «Енергія», яка братиме участь у літньому чемпіонаті Львова.  Загалом всі плани розписані, але маємо ситуацію з коронавірусом. Планувати можна багато чого, але чи все вдасться, не знаємо. Будемо сподіватись, що все буде добре.  

За попередньою інформацією, яку ми отримали від керівників Асоціації футзалу України, чемпіонат розпочнеться 22 серпня. Є неофіційна інформація про участь десяти команд в Екстра-лізі — «Де трейдинг» вже офіційно підтвердив участь, також додається команда з Харкова. Якою буде система розіграшу ще невідомо, можливо повернемось до плей-оф, але поки що чіткої інформації з цього приводу немає.

Нагадаємо, як повідомляв "Гал-Інфо" раніше, відбулося жеребкування футбольної Ліги чемпіонів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ