Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Галицька лоза: учасники на швидкість їстимуть виноград

Сьогодні, 4 вересня, у Львівській ОДА відбувся брифінг щодо проведення фестивалю винограду та вина “Галицька лоза”. Про це повідомила кореспондентка Гал-інфо.
Фото - Гал-інфо, Мар'яна Ісак

Т.в.о. директора департаменту Львівської облдержадміністрації Павло Дигдало розповів, що 6-7 вересня на території Палацу мистецтв на гостей та мешканців міста чекає другий щорічний фестиваль “Галицька лоза”.

“Мета проекту, - зазначив спікер - полягає в популяризації виноградарства та у перспективі розвитку цієї галузі на Львівщині”.

Голова спілки виноградарів та виноробів Львівської області Роман Даниляк зауважив, що у суспільстві побутує думка, що Львів — це не регіон для вирощування винограду.

“Однак, це зовсім не так. Саме з того, що ми вирощуємо тут, маємо можливість робити смачні крафтові вина. І хоча цьогорічні весняні морози та дощовий початок літа затримав достигання винограду на два тижні, ми задоволені кінцевим результатом, який і плануємо презентувати на фестивалі”, - розповів голова спілки.

За словами організаторів, на відвідувачів заходу чекають цікаві лекції, майстер-класи, етнодискотеки та навіть конкурс споживання винограду на швидкість. Вартість квитка — 50 грн, придбати його можна на місці проведення події.

Де? Палац мистецтв (вул. Коперніка, 17).

Коли? 6-7 вересня о 10:00.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ