Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Галицька райадміністрація готує текст позовної заяви щодо незаконності відкриття Галицького ринку

Завтра буде розповсюджено текст позовної заяви щодо незаконності відкриття Галицького ринку. Про це „Гал-info” повідомила голова Галицької районної адміністрації Ірина Маруняк.
„Зараз текст позовної заяви щодо незаконності функціонування Галицького ринку готує юридичний відділ, проте завтра він буде готовий і ми відразу скеруємо його до Галицького районного суду”,– зазначила Ірина Маруняк.
 Нагадаємо, що 13 січня 2007 року відбулося відкриття оновленого Галицького ринку, проте міська влада вважає відкриття ринку абсолютно неправомірним і незаконним, оскільки, як зазначають у міській раді, „будинок на площі Соборній, 15, що розташований поруч з територією колишнього Галицького ринку визнано аварійним рішенням виконкому 2002 року. Зокрема, стіна, яка нависає над ринком, ще не демонтована. Згідно з приписом Управління з питань надзвичайних ситуацій від 12 січня, директора ТзОВ «Ринок «Галицький» Юрія Путаса попереджено про необхідність відтермінування відкриття ринку і зобов’язано усунути порушення щодо цивільного захисту населення”. А оскільки ринок знаходиться на території Галицької районної адміністрації, остання  звернеться до суду про припинення діяльності Галицького ринку. Підставою для позовної заяви є неналежне оформлення документів для діяльності ринку.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ