Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Ганна Маляр розповіла про чергове ІПСО ворога щодо Бахмуту

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, про в українському медіапросторі з'явилась чергова інформаційна атака щодо ситуації навколо Бахмуту.
Фото: пресслужба Міністерства оборони України

Різноманітні сторінки, канали запускають велику кількість "інсайдерської інформації" про нібито суперечності між військово-політичним керівництвом щодо рішень по Бахмуту,  пише Ганна Маляр.

"Тобто про те, що начебто Президент, Залужний і Сирський мають різні позиції щодо рішень по Бахмуту. Це не так", — стверджує посадовиця. 

Автори такого контенту намагаються дискредитувати зокрема Командувача сухопутних військ Олександра Сирського. Також вони вигадують політичні підтексти воєнних рішень.

"Намагаються показати що вони бережуть своїх, а наше командування нібито не рахується з життями. Насправді все навпаки. Про що свідчить співвідношення загиблих в них у декілька разів вище, та тактика бойових дій", — пише заступниця. 

За мету ворог ставить посіяти в суспільстві дискусію про те чи варто захищати Бахмут, зауважує Ганна Маляр і пояснює, що роблять вони це шляхом вкидів про неважливість цього напрямку.

"Але, зважуючи на те, скільки інформаційних зусиль та ресурсів вони [росіяни] у це задіяли — саме вони вважають цей напрям стратегічним",  додає вона. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ