Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Війна з Росією

Генарал-майор СБУ перейшов на бік терористів ДНР

Генерал-майор СБУ, колишній радник голови Донецької облдержадміністрації Сергія Тарути Олександр Третяк публічно заявив про перехід на бік так званої «Донецької народної республіки» і закликав до повалення української влади.

«Режим, що незаконно прийшов до влади в Києві, довів народ до злиднів і безправ'я, приніс у кожну родину купу проблем і багато горя. Він не заслуговує поваги, його треба скидати», – заявив Третяк.

Він також оголосив про крах української держави і розвал армії і повідомив, що військовослужбовці та пенсіонери, які проживають у Донецькій області, 15% своїх доходів сплачують на проведення антитерористичної операції.

Колишній офіцер підкреслив, що українська влада «нажила мільйони» на війні на Донбасі і «знищила виразників громадської думки» Олеся Бузину та Кузьму Скрябіна.

Він розповів, що брав участь у фальсифікації результатів президентських і парламентських виборів у 2014 році. 

Третяк поскаржився, що українські добровольчі батальйони напали на його будинок, звідки забрали посуд і пелюшки його онука. 

Крім того, екс-офіцер подякував так званому «міністерству держбезпеки ДНР» за те, що вони допомогли звільнити його сина з української в'язниці, де до нього нібито застосовувалися недозволені методи ведення слідства.

НБН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ