Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Надзвичайні події

Герої без зброї: у ДСНС створили особистий щоденник війни

Державна служба України з надзвичайних ситуацій до річниці запеклої боротьби запустили електронний щоденник війни рятувальників “Герої без зброї наближають Перемогу”.

Як додають у пресслужбі ДСНС, це "лише невелика частина того, що ці надзвичайні люди пережили впродовж року. Тут і біль, і сльози, і надії та сподівання на мирне переможне майбутнє".

Рятувальники ДСНС України, без зброї в руках, нині ведуть боротьбу з жахливими, катастрофічними наслідками війни. Щодня ліквідовуючи сотні пожеж, рятуючи людей, розміновуючи звільнені території країни, надаючи психологічну допомогу, доставляючи гуманітарні вантажі й все це з постійним ризиком для життя.

Рік, що поділив відлік часу на “До” та “Після”. Рік рятувальники працюють в посиленому режимі. За цей час очі наших фахівців бачили багато людського болю. Там, де надія майже втрачена намагаються зробити неможливе можливим. Дякую особовому складу! Ви швидко навчились працювати в умовах жорстокої війни. Захищаємо теперішнє та несемо відповідальність за наше майбутнє!”, — сказав Голова ДСНС України Сергій Крук.

Особистий щоденник роботи надзвичайників впродовж року повномасштабного вторгнення можна переглянути за покликанням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ