Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Гімн України перед матчем Україна-Італія виконав співак-волонтер, що дивом вижив

Вчора у Леверкузені (Німеччина) збірна України змагалась зі збірною Італію за вихід до Чемпіонату Європи з футболу 2024 (Євро-2024). Гімн України перед матчем виконав оперний співак з Полтави Сергій Іванчук, якого після важких поранень лікували у Першому медоб’єднанні Львова, - інформують у ЛМР.

10 березня 2022 року Сергій потрапив під обстріл, коли евакуйовував цивільних із гарячих точок. Чоловік отримав п’ять кульових поранень у печінку, обидві ноги, пальці руки та легені. Його стан був критичний, та він дивом вижив. Після стабілізації у харківській реанімації, Сергія евакуаційним потягом доставили до Львова, де він і проходив подальше лікування.

Зараз українець перебуває на реабілітації в Німеччині, де паралельно із стабілізацією здоров’я, проводить благодійні заходи, концерти. Тож саме його запросили заспівати Гімн України перед важливим для українських футболістів матчем.

До слова, українська футбольна збірна зіграла внічию з італійцями, але зберегла шанс на вихід на Євро-2024 – на нашу збірну чекає плей-оф за право виходу на Чемпіонат Європи.

Збірна України не змогла напряму пробитися на Євро-2024

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ