Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Гімнастка Дарія Іваник з Волині отримала нагороду

В облдержадміністрації нагородили гімнастку з Волині. Про це повідомили 8 червня Гал-інфо у пресслужбі Волинської ОДА.
Фото Волинська ОДА

Днями в облдержадміністрації волинській гімнастці Дарії Іваник вручили нагороду за досягнення високих спортивних результатів та підвищення рейтингу області на всеукраїнському рівні.

Зокрема, Дарія Іваник отримала Грамоту управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації.

Слід зазначити, що 16-ти річна спортсменка розпочала займатись художньою гімнастикою з 2012 року під керівництвом тренерів-викладачів Тетяни Петрівни Фігель та Олени Анатоліївни Ваврисевич.

Починаючи з 2013 року гімнастка активно виступає на офіційних всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Окрім того, Дарія Іваник входить у збірну Волині з художньої гімнастики. Є багаторазовою переможницею та призеркою Волинської області з гімнастики художньої в індивідуальному заліку, серед своєї вікової групи.

У 2018 році увійшла у 20 найкращих гімнасток України в індивідуальному заліку.

У 2019 році вперше виконала норматив «Кандидата в майстри спорту України». У цьому ж році на чемпіонаті України з гімнастики художньої (11-14.06.2019 Київ) в груповому заліку посіла почесне III місце.

У 2020 році на Командному чемпіонаті України з художньої гімнастики (12-14.08.2020 Київ) в груповому заліку зайняла 8 місце.

Також Дарія Іваник у складі збірної команди Волинської області у 2021 році взяла участь в чемпіонаті України з художньої гімнастики. Де зайняла 9 місце у групових вправах (14-18.05.2021 Київ) та III місце на III літній гімназіаді України (19-20.05.2021 Біла Церква).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ