Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Глава Федерації футболу Маріуполя назвав Суркіса сепаратистом

Глава Федерації футболу Маріуполя Василь Журавльов в ефірі програми "Великий футбол" на каналі "Футбол 1" висловив свою позицію щодо заяв Григорія Суркіса з питання проведення матчів в Маріуполі.

"Безумовно, мене дуже дивує позиція керівництва "Динамо". Особисто я не можу це назвати інакше, як сепаратизмом. Нехай роблять висновки про позицію Григорія Суркіса відповідні служби: СБУ, генеральна прокуратура, національна поліція. За всю історію АТО, я не пам'ятаю, щоб хоча б один раз керівництво "Динамо", або зокрема Григорій Михайлович, як публічна людина і представник України в УЄФА, хоча б один раз приїхав і зустрівся з військовослужбовцями, учасниками АТО.

Головний футбольний сепаратист для мене - безумовно Григорій Суркіс. Тому що, коли футбол об'єднує нашу країну, Суркіс намагається роз'єднати. Якщо він це намагається зробити, значить це чистої води сепаратист. Я впевнений, що ним керує країна агресор, управляє з Москви. Я рекомендую Григорію Михайловичу звернутися до Медведчука, щоб той звернувся до свого кума в Москві, і щоб тут ці всі інтриги припинили.

Нам стало відомо, що тільки 7 батьків з 50 в клубі "Динамо" підписали це звернення, щодо неможливості проведення матчів в Маріуполі. У решти здорове мислення і цілком вистачає розуму, вони розуміють, що відбувається в Україні, і футбол повинен об'єднувати. Хочу ще раз звернутися до фан-клубу "Динамо". Друзі, приїжджайте, я вас тут зустріну, покажу пам'ятки міста Маріуполя, околиці і ми спільно зробимо велике свято", - сказав функціонер.

UA Футбол

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ