Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Глава МЗС Британії: росія марно думає, що «перечекає» війну

Із наближенням зими Британія продовжує підтримувати український народ, який протистоїть незаконному вторгненню Путіна
фото з сайту Укрінформ

Фото: Depositphotos

Новопризначений глава МЗС Великої Британії Девід Кемерон, який 16 листопада здійснив перший робочий візит в Україну, заявив, що Росія марно сподівається, що Захід перенесе свою увагу від України на інші справи.

Про це передає Укрінформ з посиланням на пресслужбу британського уряду.

«Росія вважає, що вона може «перечекати» цю війну, і що Захід зрештою перенесе свою увагу на інші справи. Така думка є найвіддаленішою від правди. Під час моїх перших розмов із Президентом Зеленським на моїй новій посаді я чітко дав зрозуміти, що Велика Британія та наші партнери підтримуватимуть Україну та її народ стільки, скільки їм потрібно для перемоги», - заявив Кемерон.

Він додав, що з наближенням зими Британія продовжує підтримувати український народ, який протистоїть незаконному вторгненню Путіна.

«За останні три місяці вони (українці - ред.) відтіснили Росію в Чорному морі та відкрили життєво важливі морські торговельні шляхи для української економіки та світових поставок продовольства», - додав новий глава МЗС Великої Британії.

Зазначається, що окрім зустрічей з українськими високопосадовцями, Кемерон також відвідав UNIT.City, інноваційно-технологічний хаб у Києві, де зустрівся з молодими підприємцями, які будують майбутнє української економіки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ