Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Гол Роналду "Ювентусу" УЄФА назвала найкращим у сезоні

Фантастичний удар через себе екс-форварда "Реал Мадрид" Кріштіану Роналду в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА проти "Ювентуса" визнали найкращим у сезоні. Про це повідомив офіційний сайт УЄФА.

У голосуванні взяли участь 346 915 користувачів UEFA.com. Гол Роналду, якому аплодували навіть вболівальники "Ювентуса", зібрав майже 200 тисяч голосів.

У минулому сезоні кращим був визнаний гол нападника "Юве" Маріо Манджукича в фіналі Ліги Чемпіонів проти "Реал Мадрид", а у двох сезонах перед тим нагороду отримав Ліонель Мессі.

Водночас у сезоні 17/18 друге місце в голосуванні вболівальників айняв Дімітрі Пайєт, який забив за "Олімпік" в матчі Ліги Європи УЄФА проти "РБ Лейпциг" (5: 2). Третій рядок залишився за іспанкою Евою Наваро, яка вразила ворота збірної Німеччини в травневому фіналі чемпіонату Європи серед дівчат до 17 років в Литві.

Шорт-лист з 11 голів склали технічні спостерігачі УЄФА. З кожного турніру УЄФА за останній рік вони відібрали по одному голу. Розглядалися тільки голи в клубних турнірах УЄФА або в матчах збірних.

Кріштіану Роналду став гравцем "Ювентуса" у липні 2018 року, перейшовши за 112 млн євро з "Реал Мадрид", з яким виграв 4 Ліги Чемпіонів. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ