Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Головного лісника Чернівеччини затримали на спробі дати хабара щодо незаконної порубки лісу

Олег Сенюк Фейсбук
Олег Сенюк Фейсбук
Олег Сенюк Фейсбук
Олег Сенюк Фейсбук
Олег Сенюк Фейсбук
Олег Сенюк Фейсбук
1/3
Сьогодні, 9 жовтня, на спробі дати хабара в розмірі 2300 дол США та 4200 євро затримали в.о. начальника Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства. Гроші передбачались за привілейоване непроведення перевірок та невиявлення порушень під час здійснення порубок лісу в підпорядкованих лісгоспах області. Про це на свій сторінці у Facebook повідомив Олег Сенюк, військовий прокурор Західного регіону України.

Чоловік за "послугу" пропонував начальнику УЗЕ в Чернівецькій області ДЗЕ Нацполіції України щомісячну "данину" у розмірі 10 тис. грн.

Затримали лісника слідчі слідчого відділу військової прокуратури Західного регіону України спільно з оперативниками Чернівецького та Львівського управління ДВБ Нацполіції України.

Слідчі "розробляли" справу впродовж вересня-жовтня.

"До того ж зазначу, що зараз вирішуються питання щодо повідомлення йому про підозру за ч. 3 ст. 369 КК України, обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади", - наголосив Олег Сенюк.

Додамо, за інформацією сайту Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства, в. о. є Пилип'юк Володимир Миколайович.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ