Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Головного транспортника Донецька взяли на хабарі

Співробітники відділу міліції по боротьбі з економічними злочинами сьогодні, 30 липня, проводили слідчі дії з начальником Донецького обласного управління Державної інспекції України з безпеки на наземному транспорті Ігорем Елісоветскім.

Як повідомили "Новости Донбасса", за попередньою інформацією, правоохоронці підозрюють чиновника в неодноразовому отриманні хабарів.

"Відкрито кримінальну провадження за частиною 4 статті 368 Кримінального кодексу, розслідування проводить слідче управління ГУМВС в Донецькій області. Хід розслідування перебуває на контролі прокуратури Донецької області", - повідомили в прес-службі обласної прокуратури.

Стаття має назву - "Прийняття пропозиції, обіцянки або отримання неправомірної вигоди посадовою особою", частина 4 передбачає позбавлення волі від 5 до 10 років з конфіскацією майна.

Зараз вирішується питання про запобіжний захід для Елісоветского.

Як стало відомо "Новости Донбасса", Елісоветскій був затриманий під час передачі  хабара в його кабінеті 30 липня з ранку.
 
Слідчі дії також проводяться і з кількома підлеглими Елісоветского.

Правоохоронні органи поки не коментують ситуацію.

Як стало відомо виданню, 30 липня хабар вимагався з двох транспортних підприємств, що здійснюють внутрішньообласні перевезення пасажирів. Сума вилучених у цей день коштів склала 9 тис. грн.

За даними журналістів, правоохоронці спостерігають за діяльністю Елісоветского з вересня 2012 року після численних скарг з боку перевізників.

Додамо, що Елісоветскій був депутатом Донецької обласної ради попереднього скликання від партії Наталії Вітренко. Також він раніше був директором Зуєвського енергомеханічного заводу (власником виступав Владислав Дрегер). Він також обіймав посаду заступника голови правління з комерційних питань та зовнішньоекономічної діяльності ВАТ «Точмаш». З 25 січня 2008 увійшов до депутатської групи «Донбаська Русь».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ