Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Головний лікар поліклініки потрапив в ДТП у Львові

Сьогодні, 30 січня о 06:00 на вул. Винниченка 30а п’яний водій втікав від полісменів і, не впоравшись з керуванням, вчинив ДТП. Про це повідомив сайт Varta 1 з посиланням на голову ГО Варта 1 Ігоря Зінкевича.

Про стан сп’яніння водія розповіли світки ДТП, - йдеться в повідомленні.

Поліція затримала водія автомобіля Scoda. Як виявилось, за кермом був Токарєв Юрій Юрійович, головний лікар 6-ї комунальної поліклініки м. Львова.

Прес-служба Львівської міської ради натомість спростувала інформацію про стан сп’яніння водія.

Як сказано в повідомленні прес-служби, за кермом автомобіля справді перебував Юрій Токарєв, але машина не є його власністю. Також, зі слів Юрія Токарєва, ДТП трапилась з технічних причин і в стані алкогольного сп’яніння він не перебував. Юрій Токарєв сам запропонував працівникам поліції пройти усі необхідні обстеження.

«Я справді сьогодні зранку їхав на автовокзал по своїх приватних справах. Коли проїжджав на вул. Винниченка, почув хлопок, зрозумів, що пробило колесо. Машина втратила керування і скоїла наїзд на бус, який був припаркований. Я встиг вийти з машини, пішов дим. Оскільки автомобіль не був вимкнений, машина покотилась вниз. На той час під’їхали представники поліції. Автомобіль не є моєю власністю, я взяв його у тимчасове користування на певних умовах. Я запропонував працівникам правоохоронних органів пройти усі необхідні тести. Ми 2 год заповнювали протокол. Поліція не скерувала мене на експертизу через відсутність підстав. Внаслідок ДТП я отримав невелику травму, але госпіталізації не потребував, бо почував себе нормально», - розповів він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ