Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Голову лісгоспу з Львівщини затримали під час отримання хабаря

На Львівщині правоохоронці затримали голову одного з лісгоспів під час отримання хабаря. Про це повідомили 19 квітня Гал-іфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області

Боротьба із злочинами у сфері лісового господарства, зокрема, незаконними порубками дерев, є одним з пріоритетних напрямків роботи підрозділів Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як встановили слідчі відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління поліції Львівщини спільно з оперативниками Управління Служби безпеки України у Львівській області, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, 58-річний посадовець, голова одного з лісогосподарських підприємств, отримав неправомірну вигоду в сумі 46,1 тисяч гривень за відпуск лісопродукції з території лісогосподарства без належного документального оформлення, накладної та офіційної оплати.

16 квітня правоохоронці затримали голову лісгоспу під час отримання ним хабаря в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ