Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я  |  Війна з Росією

Говард Баффет пожертвував реабілітаційному центру на Львівщині понад 16 мільйонів доларів

Наразі він найбільший донор суперклініки Superhumans Center, яка зовсім скоро запрацює на базі одного з медзакладів нашої області.

Говард Баффет, син американського інвестора-мільярдера Воррена Баффета, пожертвував центру реабілітації та протезування для постраждалих від війни Superhumans Center 16 мільйонів 300 тисяч доларів, повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький. 

Очільник ЛОВА пояснив, що 15 мільйонів 300 тисяч доларів із цієї суми скерують на ремонт та закупівлю обладнання для першого корпусу клініки. Один мільйон – на протези для перших пацієнтів.

"Вітаю Андрія Ставніцера, Ольгу Руднєву і всіх, хто причетний до створення Superhumans Center, з цією приголомшливо приємною новиною. Вітаю також усіх постраждалих від війни жителів України, які завдяки цьому центру знову зможуть жити повноцінним життям. Нагадаю, це буде спеціалізована клініка протезування, реконструктивного лікування та реабілітації. Усі послуги для постраждалих від війни – безкоштовні. Окремо дякую за підтримку проєкту Олені Зеленській та її команді", — зазначив Максим Козицький.

Як повідомляло видання The Atlantic, Говард Баффет керує багатомільярдним фондом, який займається викоріненням глобального голоду.

Як голова фонду, Баффет-молодший об'їздив понад 140 країн. Він особисто приймає рішення, в який проєкт фінансувати.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ