Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Гранату з львівської ратуші вже знищили

Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
1/2
24 вересня о 17:50 фахівцями піротехнічної групи 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України вилучено та знищено ручну гранату Z-23 часів ІІ Світової війни. Про це сьогодні, 25 вересня, повідомили у прес-службі Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Боєприпас був виявлений під час виконання ремонтно-реставраційних робіт в підвальних приміщеннях Ратуші у місті Львові на площі Ринок, 1. Боєприпас знищено у встановленому порядку.

Зазначимо, що з початку року на території Львівської області було виявлено 692 вибухонебезпечних предмети та 61 набій до стрілецької зброї в 266 місцях.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що боєприпаси часів ІІ Світової війни, незважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні. Натрапити на них можна в різних місцях.

Рятувальники застерігаю мешканців області у жодному разі не чіпати підозрілі знахідки. Вони можуть вибухнути, що призведе до Вашого травмування. У разі виявлення боєприпасу чи іншого підозрілого предмету негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером 101!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ