Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Гравець родом з Новояворівська на Львівщині допоміг "Динамо" перемогти ФК "Львів"

Гравці футбольного клубу «Львів» могли відібрати очки в київського «Динамо», лише у компенсований час пропустивши гол від гравця родом з Новояворівська, що на Львівщині, Назарія Русина, повідомив офіційний сайт Федерації футболу Львівської області.
фото - ФК "Львів"

Господарі жваво розпочали поєдинок проти нещодавнього тріумфатора Суперкубку України. Було помітно, що вони налаштовані на серйозну боротьбу. Вже на першій хвилині Августо небезпечно вистрілив здалеку – м’яч просвистів у лічених сантиметрах від воріт. У киян на старті активним був Вербіч, але його удари не досягали цілі. «Динамівці» контролювали гру, але «містяни» впевнено грали в обороні, шукаючи щастя біля володінь суперників.

У моментах, коли ставало гаряче, надійно грав голкіпер ФК «Львів» Бандура. Здавалося, матч завершиться нульовою нічиєю. Але підопічні Олександра Хацкевіча таки забили переможний гол. Зробив це вихованець новояворівського футболу Назарій Русин на 2-ій із 6-ти компенсованих арбітром хвилині, щойно вийшовши на заміну. Попри поразку, львів’яни продемонстрували гідну гру і заслужили на оплески вболівальників (до слова, підтримати команди на «Арену Львів» прийшли 10115 глядачів).

У наступному турі, 4-го серпня, футболісти «Львова» прийматимуть на власному полі полтавську «Ворсклу» (початок матчу о 17:00).

ФК «Львів» – «Динамо» (Київ) 0:1
Гол: Русин (90+2)
«Львів»: Бандура, Голіков, Адам’юк, Парамонов, Воронін, Приймак (Сабіно, 76), Каленчук, Августо, Западня (Тейлор, 64), Волошинович (Панамбі, 57), Бруно
«Динамо»: Бойко, Кендзьора, Кадар, Бурда, Морозюк (Русин, 90+1), Че Че (Сидорчук, 63), Буяльський, Гармаш (Андрієвський, 58), Вербіч, Циганков, Бесєдін

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ