Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Гравці іспанського "Бетіса" вийшли на матч у футболках "Ми всі Зозуля"

Гравці іспанського футбольного клубу "Бетіс" вийшли на матч у футболках на підтримку Романа Зозулі, - Еспресо.ТВ

Зазначається, що на матч "Бетіс – Валенсія", який розпочався сьогодні, гравці іспанського ФК "Реал Бетіс" (Севілья) вийшли у футболках на підтримку Романа Зозулі.

Футболісти одягнені у зелені футболки з надписом  "TODOS SOMOS ZOZULIA", що з іспанської перекладається "Ми всі Зозуля".

  • Нагадаємо, український форвард Роман Зозуля не гратиме за іспанський клуб "Райо Вальєкано" через конфлікт з місцевими ультрас, які підтримують комуністичну ідеологію та образилися на футболіста за підтримку української армії.
  • Футболісти іспанського "Бетіса" висловили підтримку форварду збірної України Роману Зозулі, якого іспанські фанати команди "Райо Вальєкано" звинуватили у "неонацизмі".
  • Бійці ЗСУ зняли відео на підтримку Зозулі.
  • Міністр закордонних справ України Павло Клімкін підтримав українського форварда Романа Зозулю, який був змушений покинути іспанський футбольний клуб через свої політичні погляди.
  • Ультрас харківського "Металіста" висловилися на підтримку Романа Зозулі та заявили, що фанати "Райо Вальєкано" воювали на Донбасі за бойовиків.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ