Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Гравці «Карпат» потрапили до збірної туру

Львівське дербі запам’яталося своєю напругою та безкомпромісністю. За його підсумками провідні українські ЗМІ обрали одинадцятку найкращих у 9-му турі. Серед них знайшлося місце і гравцям «Карпат».

До збірної туру за версією Footboom.com потрапляє Артем Федецький («Правий захисник і капітан «Карпат» в дербі проти ФК «Львів» проявляв характер у багатьох епізодах, борючись буквально за кожен м'яч з суперником. В одному з таких моментів Артему дісталося бутсою по голові від Каленчука, що призвело до невеликого розсічення. Незважаючи на легку травму, Артем все одно йшов в кожному епізоді до кінця, стелячись під багато м'ячів, не раз рятуючи своїх партнерів від пропущеного гола. Наприклад, як в епізоді з ударом від Западні з декількох метрів. Якби капітан не встиг у підкаті, то Шевченко міг би легко пропустити і другий м'яч у цій зустрічі. Що стосується пропущеного голу «Карпатами», то невелика вина Федецького в ньому є, проте всі інші його дії на полі в цьому матчі з легкістю перекривають цю провину»).

UA-football.com також відзначає Артема Федецького («У львівському дербі Федецькому дісталося як нікому іншому, самовіддано вступав в боротьбу досвідчений захисник, вигризав м'яч, грамотно зіграв в позиційній обороні і встигав підстраховувати партнерів. Можливо, хотілося, щоб Артем був більш корисним в атаках, але 33-річний футболіст в такому напруженому і принциповому матчі був більше зосереджений на грі біля своїх воріт, хоча все одно став однією з головних дійових осіб»).

До символічної збірної за версією Tribuna.com потрапляє Олег Бородай.

Крім того, Tribuna.com та Sportarena.com називають влучний удар Сергія Мякушка у ворота ФК «Львів» голом туру.

ФК «Карпати»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ