Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Гравці «Руху» розпочали підготовку до нового сезону

Футболісти винниківської команди приступили до роботи для того, щоби якомога краще виступити у другому в історії клубу чемпіонаті України серед колективів Першої ліги.

Попереду у «рухівців» два тренувальні збори. Перший із них уже розпочався, і триває він із 19-го червня до 1-го липня. Після цього футболісти отримають два дні вихідних, а далі знову до роботи – з 4-го до 15-го липня пройде другий збір. А тоді вже – безпосередня підготовка у звичному режимі до першої календарної офіційної гри сезону.

У планах «Руху» проведення 5-ти товариських ігор за цей період. Зокрема, 26-го червня винниківські футболісти зіграють із молодіжним складом «Карпат». На 1-ше липня заплановано спаринг з польською «Сандецією» (Нови Сонч), яка за підсумками минулого сезону опустилася з Екстракляси у Першу лігу і за яку, до речі, виступає добре відомий львівським уболівальникам екс-півзахсиник «Карпат» Павло Ксьонз. Суперник «Руху» на 8-ме липня – «Нива» (Тернопіль), 11-го – «рухівці» поміряються силами з «Прикарпаттям» (Івано-Франківськ), а 14-го – з «Агробізнесом» (Волочиськ).

ФК «Рух»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ