Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Гравці «Юності» дали бій івано-франківському «Прикарпаттю»

Чинний володар Кубка Львівської області з футболу ФК «Юність» (Верхня Білка) учора, 6 березня, перевіряв стан своєї функціональної готовності у товариському матчі з професіоналами івано-франківського «Прикарпаття».

Підсумковий рахунок 0:1, яким і завершилася гра на стадіоні імені Богдана Маркевича у Винниках, можливо, не повністю відповідає ходу гри. Так вважає головний тренер «Юності» Богдан Костик.

«Прикарпаття» - команда, що вже фактично одною ногою перебуває в Першій лізі. Було цікаво перевірити себе на фоні такого суперника. Хлопці добре виконали установку на гру, навіть мали декілька хороших моментів. Реалізуй їх і ми б перемогли. Але відоме футбольне правило «не забиваєш ти – забивають тобі» спрацювало на відмінно: у одній з атак івано-франківці змогли забити і перемогли в підсумку.

Це уже далеко не перший наш матч, потрохи виходимо на той рівень готовності, який необхідно набрати до початку чемпіонату. Підготовку розпочали ще 22 січня. Уже встигли зіграти матчі на меморіалі Ернеста Юста з ФК «Карпати» з Кам’янки-Бузької, «Нивою» з Дублян та командою U-19 ФК «Динамо» Львів.

В 1/16 здолали команду УФК-Карпати Львів U-17 – 2:1. Також зіграли товариську гру з ФК «Калуш» (Івано-Франківська область), учасником аматорського чемпіонату України. Вважаю, що повністю переграли доволі хорошого суперника.

Щодо подальших зустрічей, то тут усе залежить від того, як далеко ми зайдемо у Меморіалі Ернеста Юста. Хочемо зіграти з суперниками високого рівня, які там зараз, безумовно, зібрані. Як би не складалася наша підготовка, головне - підійти у хорошій формі до старту Чемпіонату обласної Прем’єр-ліги. Орієнтовна дата початку змагань – 1 квітня. Зрозуміло, що перед володарем Кубка Львівської області і в чемпіонаті президент клубу Олександр Ролько поставить найвищі завдання», - сказав Богдан Костик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ