Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Надувну російську армію виготовляли в Лисичанську, - активіст

Свого часу, в інтернеті з"явилася інформація про те, що росіяни у своїх збройних силах активно використовують гумові об"ємні моделі літаків, танків та пускових комплексів. Зроблені ці моделі в масштабі 1:1 і використовуються з метою дезинформації розвідки потенційного супротивника щодо кількості, місць розташування та базування військової техніки.

Ці моделі випускав Лисичанський завод резино-технічних виробів. Про те, що саме випускали на цьому заводі і хто був реальним замовником цієї специфічної продукції знали одиниці.

Але все таємне рано чи пізно стає відомим широкому загалу. Для цього не обов"язково залучати супермодних шпигунів , які б за допомогою хитрого обладнання або тортур дізналися б страшні таємниці нашого вітчизняного заводу РТВ. Для цього треба зібрати місцеву команду однодумців, які б мали спільну мету на вихідні і чіткий план її реалізації.

У нашому випадку співпали всі фактори і зірки стали не на користь росіян. Робітники заводу РТВ вирішили великою та дружньою компанією виїхати на вихідні порибалити. Взяли все необхідне для рибалки, а саме: вудки, гумові чоботи, горілку. Однин з компанії пригадав, що для нормальної рибалки гарно було б прихопити гумовий човен виробництва саме цього заводу. Купляти не стали, а суто прагматично вирішили взяти у тимчасове користування човен безпосередньо з цехів рідного заводу. Зайшли в цех і взяли той, як і пояснювали їм друзі, що лежав ближче до стіни. Що цікаво, їх навіть не здивували об"єми та вага вкраденого човна. У халяви немає об"єму та ваги. Задоволені собою і бездіяльністю охорони заводу, яка дозволила без пригод покинути територію заводу, друзі поїхали на відпочинок.

Після того, як відкрили і випили першу пляшку, вирішили закинути вудки та надути човен. Вудки закинули і відкрили клапан, який мав би накачати цей вироб їхнього заводу, який вони вважали човном. Яке ж було їхнє здивування, коли замість човна на березі річки виникла така собі модель літака МІГ-29. Хлопці зрозуміли, що рибалка, як поєднання приємного та корисного, закінчилася так і не розпочавшись. Самостійно демонтувати це чудо інженерної думки вони не змогли.

Викликані з заводу спеціалісти вирішили підірвати обороноздатність ЗС РФ знищивши шляхом підпалу цю кляту модель.Пожежники лише констатували факт блискавичної перемоги вітчизняних сил ППО, у вигляді компанії напівтверезих рибалок, над повітряним монстром російських ВПС.

Я чому згадав цей випадок. Мене відверто дратує вся ця інформаційна активність росіян біля наших кордонів. Всі ці розгортання, згортання військової техніки, її стрімке переміщення вглиб Росії і таке ж стрімке повернення до наших кордонів. Може відрядити в сусідню державу наших рибалок щоби вони або вкрали, або знищили всю військову техніку загарбників?

Д.Снєгирьов

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ