Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

ГУР: Повномасштабне вторгнення спричинило поглиблення проблем всередині рф

Повномасштабне вторгнення рашистів і путіна спричинило поглиблення ряду проблем всередині самої рф.
Андрій Юсов. Фото: Суспільне

Про це в етері телемаратону заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, передає пресслужба розвідки.

Росіяни проти росіян: що відомо про події в Брянській області

За його словами, події у брянській області рф — свідчення того, що, ймовірно, народ росії починає прокидатися проти кривавої путінської диктатури. рф нині — дуже нестабільне хитке утворення, яке її диктатор веде до занепаду.

вільнення української території, вихід на кордони 1991 року має спричинити трансформацію, демократизацію росії, знищення режиму путіна і притягнення злочинців до відповідальності", — каже Юсов і додає. Чим успішніше Збройні сили контратакують, наступають, звільняють територію, тим швидше ми вийдемо на кордони 1991 року, тим краще буде для всієї Європи, і в тому числі для населення так званої російської федерації".

У світі спостерігають, як здеградована російська промисловість зараз не здатна виробляти радіолокаційні літаки А-50. Постачальники розуміють, що співпраця з путінською росією є токсичною, небажаною та небезпечною з різних причин. 

З кожним безглуздим кроком режиму путіна все важче пояснювати зазомбованому населенню, що насправді відбувається. 

Що стосується дій білорусі у війні, представник ГУР МО вважає, що лукашенко зараз не робить нових кроків, а відроджує ті активності, тісну взаємодію й орієнтування на Китай, які були ще до 2014 року: "путінська росія не може самотужки задовольнити всі потреби білорусі режиму лукашенка".

Також Андрій Юсов розповів, що Молдова однією з перших після розпаду срср дізналася, що таке гібридна війна, військова агресія і потім пряме втручання російських збройних сил для дестабілізації ситуації й розколу країни. 

"пмр (придністров’я)  рашистський анклав, який путін може використовувати для різного роду провокацій і для дестабілізації безпекової ситуації в регіоні", — акцентує представник розвідки

Попри невиконані за рік війни цілі так званої «сво» путін ставить за мету геноцидну війну проти України й українців, ліквідацію незалежності, державності та власне українського народу, додає Юсов.



 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ