Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Хабар на "Краківці": за вивіз дитини батько пропонував злоті

Батько, аби виїхати за кордон разом з 5-річною донькою з порушенням законодавства запропонував прикордонникові хабара. Про це сьогодні, 20 жовтня, повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону Західного регіонального управління.
Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Учора, 19 жовтня, на українсько-польському кордоні в пункті пропуску для автомобільного сполучення «Краківець» прикордонники в котрий раз, через відсутність необхідних документів, відмовили в пропуску неповнолітньому.

40-річний мешканець Івано-Франківщини слідував за кордон разом з своєю 5-річною донькою. Під час прикордонного контролю з’ясувалось, що нотаріально завіреної заяви від матері дитини про дозвіл на вивезення її за кордон немає, тому прикордонники відмовили у пропуску дитини за кордон.

Батько вдався до порушення законодавства і запропонував правоохоронцеві грошову винагороду у сумі 200 польських злотих. На хабар прикордонники не погодилися, а навпаки проінформували працівників Нацполіції.

В діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення передбаченого статтею 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ