Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Харків без тепла. Працює оперативний штаб

Для ліквідації наслідків аварії на системах теплопостачання, що сталася в районі медмістечка міста Харкова, до міста вилетіли - заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Едуард Кругляк та Перший заступник Голови ДСНС України Олег Мельчуцький, повідомила прес-служба Віце-прем’єр-міністра України Геннадія Зубка.

«Для ліквідації наслідків аварії на системах теплопостачання, що сталася в районі медмістечка міста Харкова, до міста вилетіли - заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Едуард Кругляк та Перший заступник Голови ДСНС України Олег Мельчуцький. Під їх керівництвом буде проведено засідання оперативного штабу з надзвичайних ситуацій. Едуард Кругляк координуватиме технічно-ремонтні питання з відновлення систем життєзабезпечення, Олег Мельчуцький - питання надання необхідної допомоги харків'янам.

Два дні, в умовах зниженого температурного режиму, тривають складні ремонтні роботи з відновлення основної лінії теплопостачання. Через те, що регламентні роботи не проводилися на цих системах з 1973 року, постійно виникають ускладнення, які вимагають додаткових технічних рішень.

Наразі медичні заклади та дитячий будинок обігріваються за рахунок повітряних теплових гармат. Розгорнутий мобільний пункт обігріву на території медичного комплексу по вул. Салтівське Шосе, 264. Для обігріву мешканців мікрорайону прийняте рішення розгорнути пункти обігріву у спортивних залах шкіл. Проводиться поквартирний обхід, температура в квартирах близько 15 – 18 градусів тепла. 

Без теплопостачання залишається 129 багатоповерхових житлових будинків, 5 лікувальних закладів, 3 школи, 7 дитячих садків та 1 дитячий будинок.

На місці події працюють аварійні бригади КП «Харківські теплові мережі», - написав Геннадій Зубко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ