Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Харківські актори зіграли продажних "укронацистів" у російському пропагандистському серіалі

Актори Сергій Лістунов та Дар’я Терновська, які після повномасштабного вторгнення виїхали з Харкова до росії, знялись в антиукраїнському агітаційному серіалі.

Про це йдеться у матеріалі "Детектор Медіа".

Харківські актори Сергій Лістунов та Дарʼя Терновська у 2023 році переїхали до Росії. Раніше вони грали в харківському театрі "Время Ч". Про переїзд харківʼян стало відомо у липні. Тоді ж стало відомо, що актори та режисерка Жанна Богусевич облаштовують новий театр у Санкт-Петербурзі.

Тепер харківʼяни знялись у пропагандистському проєкті росіян, в одній з серій кіножурналу "Вслух!" - "Завжди говори "так". Лістунов та Терновська втілили образи карикатурних українців з усім набором стереотипів, які роками насаджувала своїм громадянам Росія.

"Отже, типова, на думку пропагандистів, українська подружня пара — неотесані, затуркані рагулі, які, здається, телепортувалися з минулого століття. Вони нарочито гекають, шокають і неправильно ставлять наголоси у словах штибу "позвОнишь", - йдеться у матеріалі.

У серіалі герої заради грошей погоджуються "терпіти що завгодно". Вони вдягнені у вишиванки, героїня дає своєму чоловікові тризуб та надягає на нього папську тіару, і він стає схожим на Ріанну.

"Яка тобі різниця? Роби, що кажуть, лише б гроші платили", - говорить жінка у серіалі.

Герой періодично жаліється на начальника європейця, який зневажає і називає його "слов’янською свинею". Дружина, як і раніше, твердить, що гроші важливіші. Насамкінець, у квартиру вдираються троє іноземців і один збирається продати це житло двом іншим.

Після серії актори дають інтервʼю, в якому розповідають, як раділи російській мові, адже їх "не вразив цей вірус, від якого потерпає третина України, напевне". В Україні розмови про одностатеві шлюби, а в Харкові німецька свастика намальована на кожному другому будинку. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ