Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Хіп-хоп, брейкінг, паркур: у Львові запустили подкаст про вуличні культури

Автори нового тематичного подкасту — всеукраїнська платформа Street Culture і Radio SKOVORODA — розповідатимуть про формування вуличної культури в Україні. Кожен епізод — окремий напрямок вуличної культури та окрема історія про шлях з вулиці до визнання.
Фото: Radio SKOVORODA

Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Щотижня творці Street Culture Podcast розповідатимуть про формування різних напрямів вуличної культури в Україні: брейкінгу, диджеїнгу, скейтбордингу, паркуру тощо. 

"У подкасті герої ділитимуться інсайтами про улюблену справу, про себе в ній і про свободу, яка є головним елементом вуличної культури.Перший випуск — про хіп-хоп, що відзначив своє 50-річчя. Як хіп-хоп-культура прийшла в Україну? Кого можна вважати батьками-засновниками українського хіп-хопу? Звідки діставали перші звукозаписи і як саме їх поширювали? Як хіп-хоп потрапив на телебачення? На який рівень вийшов український хіп-хоп зараз і куди він прямує тепер?" — пояснюють творці проєкту.

Про все це можна послухати в дебютному випуску Street Culture Podcast від засновника першого в Україні хабу вуличної культури Green Screen Studio Владислава Зюбана ака Fix.

Слухати Street Culture Podcast тут: Spotify, SoundCloud, Google podcasts, Apple podcasts.

Довідка

Street Culture — всеукраїнська платформа з просування вуличних культур в Україні, що об’єднує чемпіонів, атлетів і вуличних артистів з усієї країни. Street Culture є авторами перших урбан-парків у Харкові та співавторами найбільшого в Україні урбан-парку на ВДНГ в Києві. З літа 2022 року в партнерстві з мережею молодіжних просторів «ТВОРИ!» команда займається розвитком  культурно-соціального центру для ВПО Urban Camp Lviv.

Radio SKOVORODA — перша мандрівна онлайн-радіостанція, заснована у 2015 році у Львові, і одна з найбільших українських подкаст-платформ.



 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ