Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Художні гімнастки Львівщини вибороли понад 20 медалей на чемпіонаті України

У багатоборстві у групових вправах збірна команда Львівської області №1 стала срібним призером чемпіонату України.

Найкращих гімнасток країни днями визначали у столиці. Спочатку у Києві відбувся Чемпіонат України з художньої гімнастики за програмою кандидатів у майстри спорту України, а згодом — і за програмою майстрів спорту. 

На змаганнях за програмою кандидатів у майстри спорту представниці Львівщини вибороли 20 медалей різного ґатунку, повідомляють в ЛОДА. 

У багатоборстві у групових вправах збірна команда Львівської області №1 стала срібним призером чемпіонату України, поступившись лише збірній команді України. У фіналі з 5 скакалками львівські гімнастки та у фіналі з 5 мʼячами посіли 2 місце.  

У складі команди виступали Анна Єргієва, Анастасія Щелецька, Вероніка Скригіна, Вікторія Сашина, Анна Засадна та Юлія Обух.  Тренерами команди є Катерина Сороковська, Ірина Іванів та Христина Тарасяк. 

В індивідуальній програмі у фіналах за програмою кандидатів у майстри спорту України у вправі з обручем 2 місце посіла Вероніка Скригіна, у вправі з мʼячем 2 місце виборола Анна Засадна. Бронзовою призеркою у вправі з булавами стала Анастасія Щелецька, а у вправі зі стрічкою — Вероніка Скригіна. 

На Чемпіонаті України з художньої гімнастики за програмою майстрів спорту Христина Погранична виборола бронзову медаль у багатоборстві, а також у фінальних змаганнях срібло в обручі та бронзу в булавах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ