Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ігор Жданов: Через воєнний стан не скасовуються жодні спортивні турніри

Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов розповів про вплив введення воєнного стану на роботу міністерства.

«У зв’язку з рішенням Верховної Ради України про затвердження Указу Президента України Петра Порошенка щодо введення воєнного стану в окремих областях країни, хочу повідомити наступне:

Перше: Міністерство молоді та спорту працює в штатному режимі: реалізуються молодіжні заходи та проекти, проводяться та фінансуються заплановані навчально-тренувальні збори національних збірних команд, виїзди на міжнародні змагання (крім, країни-агресора РФ), спортивні та фізкультурно-оздоровчі заходи передбачені в Єдиному календарному плані на 2018 рік.

Рішення щодо участі спортсменів-військовослужбовців та офіцерів ЗСУ, Нацгвардії, СБУ, МВС, Держприкордонслужби, інших силових відомств у спортивних заходах в умовах воєнного стану - приймається їх безпосереднім командуванням.

Друге: Указом Президента України НЕ скасовуються жодні спортивні турніри національного та міжнародного рівня, що заплановані до проведення в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Луганській, Донецькій, Сумській, Харківській, Чернігівській, Вінницькій областях.

Як і раніше, обмеження щодо проведення масових спортивних заходів можуть застосовуватися лише в разі наявності інформації про серйозну небезпеку для громадян, яка отримана від Служби безпеки України та правоохоронних органів. Міністерство молоді та спорту, відповідні національні федерації з видів спорту та організатори змагань окремо інформуватимуть суспільство про кожен такий випадок. При цьому, зрозуміло, що при проведенні масових спортивних заходів в даний час будуть посилені заходи безпеки.

 Зберігаємо спокій і захищаємо Україну!», - написав Жданов в фейсбуці.

Sport.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ