Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Ім’я нової "Міс Україна-2018" назвуть вже завтра

Журі конкурсу краси "Міс Україна" у четвер у Києві обирає нову переможницю замість дискваліфікованої 23-річної киянки Вероніки Дідусенко. Позачергове засіданні журі конкурсу відбулося в Укрінформі.

Як повідомляє кореспондент агентства, остаточні результати голосування усіх членів журі стануть відомі 28 вересня, а публічне оголошення відбудеться у неділю, 30 вересня.

"Ми підрахуємо голоси, і вже завтра ми будемо знати, хто нова "Міс Україна-2018", яка буде представляти нас на міжнародному конкурсі "Міс світу". Вся Україна буде знати, хто став "Міс Україна-2018", у телеверсії на телеканалі "1+1" 30 вересня, у неділю", - повідомила виконавчий директор оргкомітету Національного конкурсу "Міс Україна" Вікторія Кіосе.

На позачерговому засіданні відбулося таємне голосування за участю шістьох присутніх із 10 членів журі. Інші чотири члени журі, які не змогли проголосувати у четвер, зможуть віддати свій голос шляхом заповнення відповідних анкет, які будуть їм надіслані електронною поштою.

Водночас журі не повідомило, з якої саме кількості конкурсанток обирається нова переможниця - із 6, 12 або усіх 23 учасниць конкурсу.

"Для того, щоб була більша інтрига", - пояснила Кіосе.

Як повідомив юрист нацконкурсу Масі Найєм, до дискваліфікованої переможниці "Міс Україна-2018" Вероніки Дідусенко не будуть застосовані санкції за надання неправдивої інформації про себе.

"Варто зауважити, що наш конкурс не застосовував санкції згідно з договором. Там є наступна санкція, і ми її не застосовуємо, і дуже вдячні за діалог між нею і адвокатами з нами. Я думаю, що разом ми напрацюємо якусь спільну позицію", - підкреслив Найєм.

Як повідомлялося, 23-річна киянка Вероніка Дідусенко втратила титул "Міс Україна-2018" через порушення вимог конкурсу. Її було дискваліфіковано через те, що вона надала недостовірну інформацію про те, що не перебувала в шлюбі та не має дітей.

Нова переможниця представлятиме Україну на конкурсі "Міс Світу" в Китаї.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ