Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

INSO-Lviv запрошує на оновлену програму бродвейських мюзиклів

У суботу, 3 жовтня, о 19.00 год у вокалісти Наталія Степаняк та Євген Прудик разом із оркестром INSO-Lviv виконають оновлену програму ʺБродвейʺ. Про це повідомили 30 вересня Гал-інфо у прес-службі ЛМР.

Львів'ян та гостей міста запрошують на захід у Ennio Event Squareна (вул. Джерельній, 22).

На концерті звучатимуть найвідоміші шлягери з бродвейських мюзиклів, які не втрачають своєї популярності і вже давно стали класикою. Організатори обіцяють розкішний вечір з естетикою симфонічного звучання оркестру, який закохує з перших тактів.

За словами керівниці правління INSO-Lviv Іоланти Пришляк, кожна подія оркестру унікальна за ідеєю та втіленням в життя.

ʺ23 вересня ми виступали на Бродвеї. І хоч це було, тут, у Львові, у локації близько центру міста, але ця атмосфера переповнювала простір навколо, а музика запалювала неймовірні ритми свободи, ми мандрували на інший континент. Знаємо, що не всім охочим вдалось потрапити на концерт, але маємо чудову новину — вже в цю суботу, 3 жовтня, Бродвей повертається, дещо змінений, але не менш атмосфернийʺ, — сказала Іоланта Пришляк.

Концерт відбуватиметься із дотриманням всіх карантинних вимог і на відкритому просторі, що дає змогу убезпечити усіх гостей. Кількість квитків обмежена.

Посилання на подію тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ