Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Інспектора патрульної поліції Львова звинувачено в корупції - справа у суді

Слідчим управлінням прокуратури Львівської області завершено досудове розслідування стосовно інспектора патрульної поліції м. Львова, підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого за ч.3 ст. 368 КК України. Повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

 Прокуратурою Львівської області завершено досудове розслідування стосовно інспектора патрульної поліції м. Львова

Нагадаємо, вказаного правоохоронця 3 жовтня поточного року затримали під час одержання неправомірної вигоди в сумі 8000 грн. Встановлено, що інспектор патрульної поліції м. Львова налагодив схему отримання неправомірної вигоди від водія транспортного засобу. За певну суму поліцейський обіцяв не проводити перевірку транспортного засобу, який здійснював переміщення товару без відповідних документів по території Львівщини, відповідно не притягнення водія до адміністративної відповідальності, а також забезпечення супроводу даного автомобіля.

За клопотанням прокуратури Галицьким районним судом м. Львова інспектору патрульної поліції обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та визначено розмір застави в сумі 55 000 грн., останнього також було відсторонено від займаної посади.

На даний час обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні скеровано до суду.

Довідка.

Санкція ч.3 ст. 368 КК України передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ