Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Intel остаточно зупиняє всі бізнесові операції на росії

Найбільша у світі компанія-виробник напівпровідникових елементів та пристроїв Intel остаточно зупиняє свою діяльність на росії через її війну проти України.

Раніше вона заявляла про припинення постачання своєї продукції, а зараз вирішила остаточно закрити всі бізнес-процеси, повідомляється на сайті американської компанії, - пише DOU.ua.

"Intel продовжує приєднуватися до світової спільноти, засуджуючи війну росії проти України та закликаючи до швидкого повернення до миру. Ми негайно призупинили всі бізнес-операції на росії", - йдеться в заяві.

При цьому в компанії уточнили, що це пов’язано з їхнім попереднім рішенням призупинити всі поставки клієнтам на росії та білорусі.

"Наші думки з усіма, хто постраждав від цієї війни, особливо з народом України та навколишніх країн та з усіма тими, хто по всьому світу є рідними, друзями та близькими в регіоні", - зазначили в компанії.

Там також додали, що наразі працюють, щоб підтримати всіх співробітників у цій складній ситуації, включаючи 1200 працівників у росії. Водночас компанія запровадила заходи щодо безперервності бізнесу для мінімізації збоїв у глобальній діяльності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ