Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Іранський легіонер стрийської «Скали» перейшов у «Волинь»

22 лютого один з лідерів стрийської «Скали» Сіаваш Хагназарі (Siavash Haghnazari) підписав контракт з клубом української першої ліги і продовжить кар`єру в луцькій «Волині», повідомив офіційний сайт «Скали».

Нагадаємо 22-річний іранський легіонер перейшов до стрийського клубу 12 вересня 2017 року в якості вільного агента і за цей час встиг зіграти за «малиново-зелених» сім поєдинків і відзначився одним голом у ворота чернівецької «Буковини».

Іранський атакувальний півзахисник пройшов оглядини у «Волині» і добре проявив себе у контрольному поєдинку проти грузинського «Мерані», де запам’ятався хорошими діями у атаці та гольовою передачею на Олексія Клака, коли той забивав єдиний гол у матчі.

Колектив ФК «Скала» дякує Сіавашу Хагназарі за плідну співпрацю і бажає йому й надалі показувати цікаву, результативну і, головне, змістовну гру – тепер вже у складі луцької «Волині».

Довідка

Сіаваш Хагназарі – атакувальний півзахисник. Громадянство – Іран. Народився 3 серпня 1995 року в Тегерані. Зріст – 180 см. Виступав за FC «Paykan» (Іран) за команди U-10 до U-16. В 2011-12 роках захищав кольори FC «Persepolis» (Іран). Протягом 2013-2014 років грав за ФК «Лос Анджелес Блуз» (США), після чого повернувся до рідного Ірану та протягом 2015-2017 років виступав у клубі «Малован». З вересня по грудень 2017 року виступав за стрийську «Скалу» (7 матчів та 1 гол). Залучався до юнацьких та молодіжної збірної Ірану з U-13 до U-23. Чотири рази у складі своєї національної збірної брав участь у чемпіонатах Азії, де зіграв у 22 країнах.

З 22 лютого 2018 року гравець луцької «Волині».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ