Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Істанбул" житиме в "Едемі" і попросив 100 кг льоду

Турецький "Істанбул Башакшехир" прибуде до Львова на матч-відповідь раунду пле-оф кваліфікації Ліги Європи проти донецького "Шахтаря" за день до гри. 24 серпня літак з командою на борту здійснить посадку в аеропорту імені Данила Галицького о 13:30 за київським часом.

Гості замовили полійцейський супровід на період свого перебування у місті Лева. Команда мешкатиме у готелі "Edem Spa Resort".

У день прильоту "Істанбул" проведе передматчеве тренування на "Арені Львів". Перші 15 хвилин будуть відкритими для ЗМІ. Перед знайомством зі стадіоном наставник "городян" Абдулла Авчі та один із гравців команди поспілкуються з пресою в рамках прес-конференції. Раніше свої медіа заходи на стадіоні проведе "Шахтар".

На тренування та в день матчу "Істанбул" попросив 20 м'ячів, 1 переносні ворота (тільки для тренування), конуси та фішки. Також гостям потрібні 3 масажних столів, 200 півторалітрових пляшок негазованої води, свіжі цілі фрукти (яблука, нектарини, персики, виноград, банани), 100 кг льоду у кубиках, 45 рушників, чай і кава.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Годинник для Срни, гостинність "Істанбула": як "Шахтар" грав у Лізі Європи

Після матчу, який пройде 25 серпня і розпочнеться о 22:00 за київським часом, "Істанбул" вирушить додому.

Перший матч "гірники" виграли з рахунком 2:1. На вихідних "Шахтар" розгромив "Дніпро" у чемпіонаті України - 4:0. "Істанбул" у стартовому поєдинку турецької суперліги здолав "Фенербахче" - 1:0.

Додамо, що кожен уболівальник, який купить квиток і прийде на матч з другом, отримає другий безкоштовно. Акція діє в касах "Арени Львів" та поширюється тільки на категорію Standard (50, 70, 100, 150, 200 и 250 гривень).

Gazeta.ua
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ