Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Кабмін призначив нового очільника Державіаслужби

Кабінет міністрів призначив на посаду голови Державної авіаційної служби Олександра Більчука. Про це повідомляє прес-служба Державіаслужби.

Більчук уже розпочав виконувати обов’язки.

Повідомляється, що Більчук Олександр Васильович закінчив з відзнакою Київський міжнародний університет цивільної авіації (КМУЦА), спеціальність "Технічна експлуатація повітряних суден та авіадвигунів".

Крім цього має додаткову освіту за спеціальністю "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності підприємств".

Має 16 років досвіду в авіаційній галузі. В Державіаслужбі працює з 2000 року. З 2011 року займав посаду директора департаменту льотної придатності.

Нагадаємо, 2 липня Кабмін відсторонив Дениса Антонюка від посади голови Державіаслужби.

4 вересня уряд звільнив Антонюка з посади. Також стало відомо, що уряд зняв гриф «таємно» з розслідування щодо глави Державіаслужби.

На початку жовтня Антонюк подав позов у суд на рішення Кабміну про його звільнення.

Апеляційний суд Києва обрав для екс-глави Державіаслужби Дениса Антонюка запобіжний захід у вигляді часткового домашнього арешту. Антонюку інкримінують перешкоджання діяльності окремих авіаперевізників та підприємств з надання послуг у сфері авіації. Прокуратура повідомила йому про підозру у ч. 2 ст. 364 ("Зловживання владою або службовим становищем") КК України.

Антонюк став року главою Державної авіаційної служби у березні 2014 року. До цього він обіймав посаду директора з розвитку маршрутної мережі та альянсів авіакомпанії "МАУ", яку пов'язують з губернатором Дніпропетровської області Ігорем Коломойським.

Тиждень.ua
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ