Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Кадастрові реєстратори Львівщини зареєстрували понад 92 тис. земельних ділянок

Упродовж 2020 року державні кадастрові реєстратори Головного управління Держгеокадастру у Львівській області зареєстрували в Національній кадастровій системі 92,4 тис. земельних ділянок. Про це повідомили 22 вересня у прес-службі Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру.

З цієї кількості впродовж останнього місяця було зареєстровано понад 10 тис. наділів. Майже всі заяви надійшли за допомогою онлайн-сервісів Держгеокадастру.

Також за цей період фахівці землевпорядної служби Львівщини внесли 60 відомостей про землі в межах територій адміністративно-територіальних одиниць та опрацювали понад 45 тис. заяв про видачу витягів з Державного земельного кадастру про земельну ділянку.

Загалом з початку поточного року до Держгеокадастру Львівської області надійшло понад 152,1 тис. заяв про надання адмінпослуг з питань ведення Державного земельного кадастру. Спеціалісти опрацювали понад 150,03 тис. заяв або 99 % від загальної кількості.

Довідково

Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» з 1 січня 2015 року на всій території України органи земельних ресурсів надають послуги через центри надання адміністративних послуг (ЦНАП), які утворені при місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування. Громадяни можуть ознайомитися з адресами ЦНАПів на офіційному сайті Держгеокадастру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ