Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Kalush Orchestra отримали новий кубок конкурсу Євробачення

Учасник гурту КилимМен анонсував тур містами України у межах якого кожен охочий зможе сфотографуватися з переможним трофеєм, повідомляє пресслужба конкурсу Євробачення в Україні.
Фото: AP Photo / Luca Bruno

Як відомо, після перемоги на конкурсі гурт Kalush Orchestra разом із "Фондом Сергія Притули" продав нагороду на благодійному аукціоні за 900 тисяч доларів. Виторгувані на аукціоні кошти пішли на комплекс безпілотників для ЗСУ.

"Після перемоги на Євробаченні-2022 нам хотілося, щоб приз конкурсу також відіграв свою значущу роль для пришвидшення перемоги України у війні. Саме тому, командою Kalush Orchestra було прийнято рішення виставити кришталевий мікрофон на аукціон. Те, що організатори конкурсу спеціально виготовлять для нас копію - стало приємним сюрпризом. Що ж, подумаємо тепер над тим, яку користь новий кубок зможе принести нашій країні, але спершу, хочемо, щоб кожен українець міг сфотографуватися з цим трофеєм. Адже перемога цьогорічна на Євробаченні  це не тільки перемога нашого гурту, а й усієї України»,   поділився лідер гурту Олег Псюк. 

До переліку міст, куди вже зараз планує вирушити учасник Kalush Orchestra КилимМен ввійшли Львів, Івано-Франківськ, Київ, Калуш, Чернівці та Вінниця. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ