Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Кам’янко-бузькі органи місцевого самоврядування порушили ЗУ „Про захист економічної конкуренції”

Адміністративна колегія Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України в діях Кам’янко-Бузької міської ради та виконавчого комітету виявила порушення ЗУ „Про захист економічної конкуренції”. Про це “Гал-info” повідомила прес-служба Львівського обласного територіального відділення АМКУ.
Зокрема, за результатами провадження у справі, встановлено, що Кам’янко-Бузька  міська рада та виконавчий комітет при встановлення цін на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій порушили ЗУ „Про захист економічної конкуренції”. Також органами місцевого самоврядування м. Кам’янка-Бузька запроваджено не передбачену законодавством України практику видачі дозволів на підключення до водопровідно-каналізаційної мережі м. Кам’янка-Бузька, яка обслуговується КП „Кам’янка-Бузьке водопровідно-каналізаційне господарство”, чим обмежувало самостійність суб’єкта природної монополії та  не було встановлено належного порядку видачі дозволів на розміщення об’єктів торгівлі. Вищевказані дії органів місцевого самоврядування кваліфіковано згідно з пунктами 3, 7 статті 50 Закону України „Про захист економічної конкуренції”.
Адміністративна колегія Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України зобов’язала органи місцевого самоврядування м. Кам’янка-Бузька усунути виявлені порушення у встановлений своїм рішенням відповідний строк.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ