Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Капітан СБК "Львів" Марія Дубас: Нам нікуди було відступати

Капітан СБК «Львів» Марія Дубас поділилася враженнями від двох останніх матчів у чемпіонаті жіночої Суперліги, у яких львів’янки почергово здолали «Чайку-ДЮСШ» з Бердянська (51:48) та запорізьку «Козачку-КПУ» (62:46).

«Наша команда грає у Суперлізі лише перший рік, тому початок сезону не можу назвати провальним, - каже Марія Дубас. – За усі зіграні матчі ми боролися з кожним суперником, поразок з великих рахунком у нас було дуже мало. Навіть якщо і поступалися суперникам, то завжди з боротьбою. Втім, після кількох поспіль поразок нам дуже потрібно було вигравати.

З «Чайкою» ми непогано грали на виїзді, але наприкінці матчу поступилися. Зважаючи на поразку з різницею у два очки (63:65), ми дуже хотіли взяти реванш. «Чайка» - хороша команда, у складі якої є і перспективна молодь, і досвідчені гравці. Для себе ми прекрасно розуміли, що легкої гри не буде для жодної з команд. Гра підтвердила усі очікування, адже ми здобули важку перемогу з різницею у три очки.

Щодо матчу з «Козачкою-КПУ», то ця команда наразі знаходиться у пошуку своєї гри. У команди з Запоріжжя не так багато перемог у чемпіонаті, однак цей колектив дає бій кожному. Будь-яка розслабленість у матчі могла зіграти з нами злий жарт.

Перемоги над «Чайкою-ДЮСШ» та «Козачкою-КПУ» були дуже важливими для нас, адже ми розуміли, що можемо втратити шанси на подальшу боротьбу за вихід у плей-офф. Нам відступати було нікуди, адже після серії невдач наша команда почала втрачати віру в свою силу.   

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ