Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Карпатівки" знову сильніші в дербі Львівщини

У першому матчі другого кола чемпіонату Першої ліги України серед жіночих команд львівські «Карпати» впевнено здолали опоненток із новояворівської «Янтарочки», настрілявши їм 4 «сухі» м'ячі.

«Янтарочка» (Новояворівськ) – «Карпати» (Львів) 0:4

Голи: Корнійчук (11); Тарасенко (20; 85); Петрусевич (41)

«Янтарочка»: Тріщук Яна, Геник Оксана, Колеснікова Вікторія (Грубінка Маріанна, 41), Пецюх Соломія, Скіба Руслана, Печенюк Ганна, Брошко Роксолана, Лайщук Тетяна, Єгбулем Сандра, Крупка Сабіна, Мерешко Надія

Тренер: Карло Заградка

«Карпати»: Лещук Анна, Вишневська Тетяна, Цурак Лілія, Тарасенко Олена, Стеца Надія (Кіщак Марта, 78), Чайка Надія, Харатон Софія (Штефура Яна, 67), Крив'як Мар'яна (Кошик Ольга, 75), Петрусевич Лілія (Рисак Юлія, 46), Корнійчук Вікторія (Буняк Романа, 77), Кожевнікова Ольга

Тренери: Надія Чайка, Надія Стеца

Ще в першому таймі «зелено-білі левиці» забезпечили собі комфортну перевагу. Вікторія Корнійчук забила швидкий гол, після чого у воротах дівчат із Новояворівська розписалися Олена Тарасенко та Лілія Петрусевич, яка на днях відзначила свій день народження. Незадовго до фінального свистка Тарасенко оформила дубль. Господарки поля в одному з епізодів поцілили в стійку, в іншому моменті не влучили в порожні ворота.

Таким чином «карпатівки» у принциповій дуелі знову розгромили новояворівських суперниць. Нагадаємо, що в першому колі команда Надії Чайки та Надії Стеци на стадіоні «Україна» у Львові перемогла підопічних Карла Заградки з рахунком 9:0.

В наступному турі, 27-го квітня, львів'янки поїдуть у гості до івано-франківської «Станіславчанки-ДЮСШ№3», а «янтарочки» 12-го травня на виїзді поміряються силами з «Буковинською Надією» (Чернівецька область).

ФФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ