Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Карпати і Чорноморець розписали нічию

Карпати і Чорноморець розписали нічию 1:1 в Одесі.

Команди активно почали матч. Вже на третій хвилині виникла небезпечна контратака від Чорноморця, але Третьяков не зумів замкнути простріл партнера. Перші 10 хвилин були за господарями.

Але забили Карпати. Швед, прийняв пас від Гуцуляка, прибрав Смирнова і відправив м’яч в дальній кут воріт. Новак та увесь захист Чорноморця були шоковані.

Наприкінці першого тайму 2 моменти мав уже Чорноморець. Спочатку Татарков пробивав головою, але вище воріт. Згодом Гладкий пробив поруч зі стійкою.

На початку другого тайму Мар’ян Швед мав робити дубль, але трошки не влучив у ворота. За декілька хвилин Карраскаль пройшов по флангу і зробив все, щоб Гуцуляк забив м’яч. Але той пробачив Одесу.

І після цього Чорноморець прокинувся: Максим Третьяков потужним ударом влучив у хрестовину, Татарков не реалізував вихід віч-на-віч із Шевченком.

З третьої спроби Чорноморець все ж таки зрівняв рахунок. Гладкий скинув Смирнову після подачі зі штрафного. Євгену залишалося тільки влучити по м’ячу.

На більше команди не спромоглися. 1:1 – Чорноморець нинішнього сезону у чотирьох матчах із Карпатами взяв 3 очка – усі після нічиїх.

Footballhub

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ