Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Карпати" і "Минай" переможця не виявили

29-го червня львівські «Карпати» зіграли свій другий товариський матч у рамках підготовки до сезону 2019/2020.

Суперником «зелено-білих» став новачок Першої ліги закарпатський «Минай», що його нещодавно очолив екс-карпатівець Василь Кобін. До Львова також приїхав і спортивний директор клубу Михайло Кополовець, який перед поєдинком згадував про яскраві епізоди своєї кар’єри у зелено-білій футболці.

На перший тайм «Карпати» вийшли у такому складі: Пеньков, Прце, Веремієнко, Вакуленко, Мартінс, Бусько, Кльоц, Вербний, Гуцуляк, Карпенко та гравець на перегляді. У першому таймі «Карпати» домінували на полі, при цьому створили достатньо гольових моментів. Реалізувати вдалося два. Спершу «леви» зловили суперника на контратаці, на завершальній стадії якої Бусько віддав зручну передачу на вільного Карпенка – тому залишалося не схибити. Форвард поцілив у нижній кут і відкрив рахунок. Зовсім скоро «Карпати» забили вдруге. Цього разу пройшла хороша та обдумана атака правим флангом: Мартінс віддав точний пас на потенційного новачка, а той в один дотик перевів круглого у сітку без шансів для кіпера.

На другий тайм «леви» з’явились в такому складі: Кудрик, Сандохадзе, Прце, Вакуленко, Мартінс, Лях, Ді Франко, гравець на перегляді, Гуцуляк, Ременюк та Карпенко.

Олександр Чижевський лише частково змінив склад з першого тайму, давши гравцям більше ігрового часу. Але невдовзі їх замінила ціла група молодих виконавців. У середині тайму «Минай» сквитав один гол, скориставшись обрізкою біля власних воріт потенційного новачка «Карпат». Не пощастило йому і в наступному епізоді, коли фол біля карної зони потягнув, на думку арбітра, на пряму червону картку. Закарпатці у підсумку вичавили з ситуації максимум і забили красивий гол зі штрафного. Тож другий спаринг «Карпат» завершився унічию 2:2.

ФК «Карпати»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ