Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Карпати" обіграли "Десну"

Завдяки двом забитим у другому таймі м'ячам «зелено-білі» в рамках 29-го туру чемпіонату української Прем'єр-ліги обіграли на стадіоні «Україна» чернігівську «Десну».

«Карпати» (Львів) – «Десна» (Чернігів) 2:0

Голи: Понде (52); М'якушко (77).

«Карпати»: Кучинський, Бусько, Ковтун, Папа (Нестеров, 46), Мірошниченко, Кльоц, Онгла, Ді Франко (Толочко, 77), М'якушко, Йода, Понде (Дебелко, 67)

Вилучення: Йода, 51 (друге попередження).

У першій половині зустрічі глядачі на трибунах не побачили голів. Схоже, в перерві матчу наставник «карпатівців» Фабрі Гонсалес провів зі своїми підопічними чоловічу розмову, адже зі стартових хвилин другої 45-хвилинки вони кинулися на ворота суперника. На 51-ій хвилині господарі залишилися в меншості. За грубу гру Карім Йода отримав попередження, а за мить він побачив перед собою другу жовту картку за розмови.

Проте «зелено-білі» не опустили руки й одразу повели в рахунку. Після подачі з кутового першим до м’яча дотягнувся Олексій Ковтун, який переправив кулястого на голову Крістіану Понде – 1:0. На 77-ій хвилині Сергій М'якушко шикарним ударом зі штрафного в «дев'ятку» подвоїв перевагу львів'ян. У підсумку – 2:0.

ФФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ