Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Карпати" переконливо обіграли "Ворсклу"

У 23-му турі Прем’єр-ліги «зелено-білі» приймали «Ворсклу», з якою у цьому сезоні зустрічалися вже втретє. У першому поєдинку звитягу здобули полтавчани, а в другій очній зустрічі перемогу святкувала вже львівська команда.

У ворота «Карпат», відновившись від ушкодження, повернувся Максим Кучинський. А на лаві запасних «левів» з'явився захисник Андрій Нестеров, який через травму пропустив доволі великий період часу.

Першу небезпеку в матчі створили гості. Кане, отримавши передачу від Кареки, в дотик пробивав по воротах, однак під удар кинувся Ковтун. На екваторі тайму «Карпати» відкрили рахунок – п’ятим голом за «зелено-білих» відзначився Крістіан Понде, якому асистував Швед. Отримавши м’яча від партнерів, Мар’ян розрізав оборону «Ворскли», а португалець відправив круглого у дальній кут воріт. Невдовзі й сам Швед відзначився голом у воротах «Ворскли». Після подачі з кутового, полтавці не розібралися у власному штрафному і м'яч потрапив у ноги Шведу, який з двох метрів відправив його до сітки.

У другому таймі «Ворскла» прокинулася і почала активніше діяти біля воріт Кучинського. Небезпечно було, коли з меж штрафного пробивав Карека, ціливши у ближній кут. Втім кіпер «левів» зіграв надійно, зберігши свої ворота сухими. Полтавці продовжували навішувати в карну зону «Карпат», але пробити оборону львів’ян не зуміли. Як і не змогли вберегти власні ворота від ще одного голу. Йода точним пасом вивів Шведа один на один і той красиво перекинув Шуста.

А в середині тайму Дмитро Кривушкін призначив пенальті у ворота «Ворскли», за фол Чижова на Понде. Виконувати одинадцятиметровий взявся Йода – 4:0! Під кінець матчу міг забивати Сергій Мякушко, який вийшов на побачення з Шустом, але голкіпер парирував удар хавбека.

23-й тур. 02.04.2019, 17:00. Львів, стадіон «Україна». 2 231 глядач. Сонячно. +7°С

Арбітр – Дмитро Кривушкін (Харків).

Асистенти арбітра: Олександр Дашко (Вишгород, Київська обл.), Максим Чос (Київ).

Четвертий арбітр – Ігор Пасхал (Херсон).

Делегат ФФУ – Василь Бабій (Житомир).

Спостерігач арбітражу – Юрій Мосейчук (Чернівці).

«КАРПАТИ»: Кучинський, Ковтун, Папа, Мегреміч, Мякушко, Толочко (Харжевський, 87), Онгла, Гуцуляк, Йода (Варгас, 82), Понде (Дебелко, 72), Швед.

Запасні: Пеньков, Бусько, Нестеров, Слива.

Головний тренер – Фабрі Гонсалес.

«ВОРСКЛА»: Шуст, Гіоргадзе, Пердута, Габелок (Скляр, 80), Шарпар, Карека (Коломоєць, 80), Чеснаков, Кобахідзе, Чижов, Артур (Ребенок, 65), Кане.

Запасні: Ткаченко, Шехіч, Сапай, Даллку.

В.о. головного тренера – Віталій Косовський.

Голи: Понде, 26, Швед, 38, 62, Йода, 70 (пен.).

Попередження: Мякушко, 59 – Чеснаков, 60, Пердута, 90+2.

ФК «Карпати»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ