Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Карпати" поступились "Динамо" у прем’єр-лізі

8 грудня у Львові на стадіоні "Україна" відбувся матч 18 туру прем’єр-ліги - Львівські "Карпати" проти київського "Динамо". На стадіоні було 2 756 глядачів. Про це повідомили в Інформаційному центрі ФК "Карпати".
Фото © ФК "Карпати"
Фото © ФК "Карпати"

Арбітр – Олександр Омельченко (Слов’янськ, Донецька обл.).

Асистенти арбітра: Олександр Войтюк (Запоріжжя), Семен Шлончак (Черкаси).
Четвертий арбітр – Дмитро Кривушкін (Харків).

Делегат ФФУ – Степан Понайда (Львів).
Спостерігач арбітражу – Віталій Годулян (Одеса).

Склади команд:

"Карпати": Кучинський, Федецький, Папа, Мегреміч, Ербес (Понде, 70), Кльоц, Ді Франко, Мякушко (Мірошніченко, 57), Карраскаль, Швед (Лебеденко, 57), Гуцуляк.
Запасні: Шевченко, Вербний, Мендес, Варгас.
В.о. головного тренера – Олег Бойчишин.

"Динамо": Бойко, Сидорчук, Вербіч, Шепелєв, Шапаренко, Циганков, Миколенко, Бурда, Бєсєдін (Дуелунд, 90), Кадар, Кендзьора.

Запасні: Бущан, Че Че, Морозюк, Сідклей, Андрієвський, Шабанов.

Головний тренер – Олександр Хацкевич.

Голи: Циганков, 28, 49, 90+1, Шапаренко, 89.

Попередження: Ербес, 4, Мегреміч, 26, Папа, 54, Ді Франко, 75 – Бєсєдін, 16, Шапаренко, 30, Шепелєв, 37, Вербіч, 61.

Волею футбольного календаря, "Карпати" завершували рік поєдинком проти київського "Динамо". Мотивація на гру зашкалювала в обох команд: "зелено-білі" хотіли перервати безвиграшну домашню серію, а кияни жадали помститися за поразку в матчі першого кола. 

Матч розпочався дуже динамічно – вистачало як моментів, так і боротьби, за що гравці обох команд регулярно отримували попередження. "Карпати" створили перший реальний момент – Карраскаль розстрілював Бойка, але кіперу на допомогу прийшов Бурда – кутовий. Наступний момент в активі Мякушка, який сильно цілив із лінії карної – вище воріт. Але забило "Динамо". Красиво, ефектно, але завдяки рикошету. Віктор Циганков сильно пробив зі штрафного, але м’яч зачепив спину Ербеса, змінив траєкторію і влетів точно в дев’ятку. 

Попри гол, "Карпати" грали ефектно та яскраво, намагалися постійно атакувати і в них вдавалося все, за винятком хіба точних завершальних ударів.  

На перерву команди пішли за мінімального рахунку, але вже на початку другого тайму кияни забили вдруге. Микола Шапаренко переадресував м’яча в штрафний, захисники «Карпат» не вслідкували за Циганковим і той низом пробив у ворота Кучинського – 0:2. 

Навіть за такого рахунку у "Карпат" було достатньо шансів, щоб відігратися. Той же Карраскаль мав дві-три прекрасні нагоди, чого вартий лише вихід сам на сам, який колумбієць завершив у непритаманній для нього манері. Не влучив він у ворота і з гострого кута, після подачі зі штрафного. 

А завершився матч просто жахливо – Шапаренко та Циганков ловили «левів» на випадах і забивали у дальній кут воріт Кучинського. Таким чином Циганков оформив хет-трик і подарував своїй команді свято. Для "Карпат" кінець 2018 року видався змазаним.

Інформаційний центр ФК "Карпати"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ