Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Карпати" програли "Олімпіку"

У рамках 26-го туру чемпіонату української Прем'єр-ліги львів'яни на заключних хвилинах утратили перемогу в дуелі з донецьким «Олімпіком».

«Олімпік» (Донецьк) – «Карпати» (Львів) 3:2

Голи: Пасіч Г. (9); Дегтярьов (83); Матар (84) – Ді Франко (36); Понде (54)

«Карпати»: Кучинський, Папа, Нестеров, Сандохадзе (Дебелко, 90), М'якушко (Мендес, 86), Кльоц, Онгла, Гуцуляк, Ді Франко (Бусько, 66), Йода, Понде

Початок зустрічі «Карпати» провели невдало, повністю віддавши перевагу супернику, за що і поплатилися. Геннадій Пасіч убіг у коридор між Папою Гуйє та Сергієм М'якушком і спокійно пробив повз Максима Кучинського – 1:0.

Надалі «карпатівці» заграли гостріше і невдовзі не лише відновили рівновагу, а й вийшли вперед. Скориставшись помилкою суперників в обороні, Мартін Онгла відібрав м’яч і віддав вивірений пас на Франциско Ді Франко, котрий проштовхнув кулястого в порожні ворота – 1:1.

У другому таймі він помітив ривок Гуцуляка, віддав йому зручну передачу, а Олексій у дотик перевів шкіряного в центр, де Крістіан Понде зробив рахунок 1:2, повідомляє інформаційний центр «Карпат». 

Усе йшло добре до останньої 10-хвилинки. Коли здавалося, що «зелено-білі» здобудуть перемогу, «Олімпік» забив двічі впродовж хвилини. Спершу Гуцуляк недогледів за своїм суперником і дозволив тому виконати точну передачу на Максима Дегтярьова, який спокійно розстріляв Кучинського, а щойно «карпатівці» розвели м’яч із центра, наразилися на контратаку, не розібралися в штрафній площі й отримали гол головою від Матара Дійє – 3:2.

ФФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ