Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Карпати» розірвали договір з «Ареною Львів»

Львівські «Карпати» розірвали договір з «Ареною Львів». Матч «Карпати» - «Олександрія» в рамках 22 туру Прем’єр-ліги, який мав відбутися на «Арені Львів» 10 квітня, відбудеться на стадіоні «Україна».

Про це кореспондент Гал-інфо дізнався із власних джерел. Найближчим часом футбольний клуб «Карпати» та керівництво «Арени Львів» повідомлять про причини припинення співпраці. Наразі обидві сторони від коментарів відмовляються і просять зачекати день-два на офіційну інформацію.

За інформацією Гал-інфо, яку ми отримали сьогодні, 1 квітня, «Карпатам» дорого платити 161 тисячу гривень за проведення одного матчу на стадіоні, на якому клуб ще ні разу не перемагав в офіційних матчах. Окрім того, керівництво клубу обурює поведінка вболівальників на домашніх матчах на «Арені Львів». Мова йде про расистські вигуки на адресу темношкірого гравця Габріеля Окечукву. 

Нагадаємо, в офіційних матчах «Карпати» на «Арені Львів» зазнали 6 поразок та одного разу зіграли внічию. 25 березня 2012 року «Карпати» зіграли 1:1 якраз з «Олександрією».

У 2016 році «Карпати» в офіційних матчах на «Арені Львів» програли «Динамо» з рахунком 1:2, а також «Дніпру» - 0:1.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ